ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ Δ.Π.Θ., Master of arts in education, Master in Special Education (Ειδική Αγωγή)

Picture

Είμαι η Έρη!
Φιλόλογος με 15ετή εμπειρία, αριστούχος Ελληνικής Φιλολογίας, με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή.

Απόφοιτος πανεπιστημίου Θράκης, κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σε Εκπαίδευση (Master of Arts in Education) & Ειδική Αγωγή (Master in Special Education), με πείρα στην κατ οίκον διδασκαλία σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, με ή χωρίς μαθησιακές δυσκολίες.

Αναλαμβάνω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα, είτε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο διαδικτυακά (μέσω skype Πανελλαδικά) ή στο χώρο σας, με άριστα αποτελέσματα.

Παρέχονται σημειώσεις, ειδική μεθοδολογία, πλούσιο βοηθητικό υλικό, ασκήσεις εμπέδωσης και κατανόησης, τεστ αφομοίωσης στην κάθε ενότητα καθώς και διαγωνίσματα με την ολοκλήρωση του κεφαλαίου. Με μοναδικό στόχο να προσαρμοσουμε όλα τα παραπάνω στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε μαθητή & κάθε τάξης. Μέσα από σκληρή δουλειά και με βαθιά γνώση του αντικειμένου, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και η επιτυχία εγγυημένη.

Επενδύω αποκλειστικά στους ευχαριστημένους μαθητές (πελάτες )και την εμπιστευτική τους γνώμη, την οποία διαδίδουν στον κύκλο επαφών τους (word of mouth). Η διαφήμιση της δουλειάς μου από τους ίδιους τους πελάτες και τους γονείς τους, κυριολεκτικά από στόμα σε στόμα, αποτελεί την αποκλειστική αιτία εξάπλωσης και εδραίωσής μου στο χώρο, έχοντας κερδίσει περγαμηνές επιτυχίας σε κάθε μεριά της Αθήνας, από την Εκάλη & τη Νέα Ερυθραία έως τη Βάρκιζα & τη Βουλιαγμένη.

Τι λατρεύω σε αυτή τη δουλειά; Το ότι έχω αποκτήσει πολλούς και καλούς φίλους μέσα από την πορεία μου σε όλα αυτά τα χρόνια και το κυριότερο ΠΕΡΝΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ! Γιατί όταν αγαπάς κάτι, το κάνεις ΚΑΛΑ!

 

Ελευθερία (Έρη) Βουργίδη

E-Learning

Οn-line ιδιαίτερα μαθήματα μέσω Skype / Viber / Messenger / Facetime.

Εκπαίδευση Ενηλίκων

Οργάνωσε τα μαθήματά των ελληνικών σου μέσα από το δικό σου ωράριο εξυπηρέτησης.

Μαθήματα Ειδικής Αγωγής

Παρέχεται υποστήριξη και σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες.

Πανελλαδικές Εξετάσεις

Προετοιμασία υποψηφίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.